ALPA Online

Jag har investerat tusentals timmar i utveckling och forskning för att optimera webbplatser när det gäller hastighet, SEO och tillgänglighet i ALPA Online. Dessutom har jag skapat ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för dig att uppdatera och hantera innehållet på er hemsida.

Inbyggda funktioner som snabbar upp er webbplats

Smarta features som ofta innebär externa tillägg eller dyra konsult­timmar finns redan inbyggt i ALPA Online. Både besökare och sökmotorer tycker om snabba webbplatser. Därför har många timmar investerats för att få detta på köpet när er webbplats använder ALPA Online. 

Säker hemsida från början

Känsliga uppgifter är krypterade, och din inloggning är skyddad från början med tvåfaktorsautentisering. Den offentliga webbplatsen har ingen direkt anslutning till databasen eller någon känslig information såsom lösenord eller API-nycklar. Detta minimerar risken för intrång eller läckage av privat information.

Stabil webb med automatiska uppdateringar

ALPA Online är byggt med ramverket Laravel och uppdateras ständigt med de senaste säkerhets­uppdateringarna. Som kund behöver du inte oroa dig för att hålla systemet eller tilläggen uppdaterade, vilket minskar risken för att er webbplats blir otillgänglig för besökare.

Läs mer om Laravel

Laravelutvecklare

Snabb och samtidigt säker hemsida

Efter varje ändring sparas webbplatsen som statiska HTML-filer. Dessa filer presenterar ert innehåll utan att kräva en aktiv anslutning till databasen eller vara beroende av en specifik PHP-version. Tack vare detta laddar sidorna blixtsnabbt och kan distribueras till valfritt webbhotell eller till och med er egen server.

Intresseanmälan

Säker hemsida